MCDONALD'S ALMERE CENTRUM

MCDONALD'S ALMERE CENTRUM Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 994 beoordelingen
24 feb 2021 om 14:32 Helaas incomplete bestelling en nog geen reactie op mijn klacht. Levering is wel altijd snel.
23 feb 2021 om 20:08 Zeer goed was lekker top
22 feb 2021 om 22:12 Het eten was koud en niet erg smaakvol. Erg jammer .
21 feb 2021 om 21:49 Eten was koud, maar dat is eigenlijk niets nieuws... 1x per jaar eten we Mac en dan vergeten we na een jaar dat het eten ALTIJD koud is
21 feb 2021 om 20:34 Wij hebben alleen 2 happymeals bestelid. Helaas zat letterlijk de helft niet in beide boxen. Meerdere malen MC Donalds geprobeerd te bellen, geen gehoor. Heel vervelend.
20 feb 2021 om 20:15 lekker en eindelijk wordt het bezorgd in Almere, jammer alleen dat ze nog niet bezorgen Filmwijk in Almere terwijl die dichterbij ligt dan onze wijk.
19 feb 2021 om 23:34 Meer dan 2 uur moeten wachten op fastfood! Kids vergingen van de honger.. Is het nog sneller om boodschappen te doen en zelf te koken. Waardeloos! Nooit meer dus.
19 feb 2021 om 17:05 Eten was helaas lauw
18 feb 2021 om 21:56 Eten smaakte goed. Alles was geleverd. Lichtelijk lauw, maar dat wordt het eten daar sowieso snel. Vriendelijke bezorger. Snel geleverd, komt misschien omdat ik het in de middag had laten bezorgen.
18 feb 2021 om 19:02 Super snelle bezorging en mijn bestelling was heerlijk warm!
16 feb 2021 om 20:51 Eten was koud
15 feb 2021 om 17:39 Eerst 3 dage lang staat bezorge uit, 4e dag eindelijk kan ik bestelle duurt het ook nog 1,5 uur en drinke dat half gemorst is...Voor mij geen mc meer bah