MCDONALD'S ALMERE CENTRUM

MCDONALD'S ALMERE CENTRUM Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1694 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Almere Centrum. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 20:56 Zeer laat met bezorgen ruim anderhalf uur gewacht op kindermenu's
19 mei 2022 om 18:31 Eten was koud. Op de big Mac wilden we geen sla. En de rest wel uiteindelijk zat er helemaalniks op. Thuisbezorgd heeft het prima opgelost. Complimenten
19 mei 2022 om 17:03 Na dat mijn bestelling 45 minuten te laat kwam, was de bezorger ook nog eens onbeleefd. Daarnaast was mijn koude drankje gemixed met het warme eten, waardoor mn milkshake niet bepaald lekker meer was.
16 mei 2022 om 14:57 Helaas was de patat koud en de burger lauw
16 mei 2022 om 6:22 Dat is al de tweede keer dat ik verschrikkelijk op ijs moet wachten en dan is het ook nog half gesmolten.
14 mei 2022 om 23:30 Vergeten mijn sausjes erbij te zetten. Erg jammer en zeer slordig!
8 mei 2022 om 19:18 Weer niet gekregen wat je hebt besteld beetje jammer
7 mei 2022 om 21:58 lauw eten en lange bezorgtijd, 1 uur en 40 minuten
6 mei 2022 om 20:59 Sadly the order took forever to show up - the order kept being bumped back to over 40 min delivery many times. unfortunately i had to reach out myself and then finally after i reached out it showed up - still took another 30 min - 2 hours total!
6 mei 2022 om 20:18 Eten slecht bezorging slecht! Frietjes was slap en is 1kilo zout eroverheen gestrooid!
5 mei 2022 om 20:56 Voor ruim €90,- besteld. 1,5 uur moeten wachten om vervolgens de helft te missen van mijn bestelling. Ongekend. Dit is niet de eerste keer bij McDonald’s Almere maar wel de laatste keer dat ik bij hun bestel. Schande!
4 mei 2022 om 12:40 Levering was niet compleet, alleen een natte tass met het drankje + sausjes gekregen. Gebeld met filiaal, geven mij een telefoonnr van thuisbezorgd om het op te lossen. Einstand nog geen oplossing maar wel geld weg