MCDONALD'S ALMERE CENTRUM

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 2039 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Almere Centrum. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 22:09 Eindelijk was alles redelijk warm snel Bezorgd in dit koude weer. Vriendelijke bezorger. Miste alleen de servetjes. Maar dat is niet erg haha
7 dec 2022 om 21:24 Koud eten en we wonen nog geen 3 minuten van de macdonalds af. Patat bakjes halfvol. Al de zoveelste keer weer niet naar wens.
7 dec 2022 om 20:38 Dit is voor de 2de keer dat de bestelling incompleet geleverd was. Thuisbezorgd is niet te bereiken en je moet maar een formulier invullen waar ook de vorige keer nooit een reactie op geweest is. Ik raad McDonalds af via thuisbezorgd
6 dec 2022 om 20:06 Patat was koud
4 dec 2022 om 22:26 Nooit meer. Half gevulde patat bakjes. Koude patat en niet doorgebakken. En 4,49 euro voor bezorgen. Echt belachelijk
4 dec 2022 om 21:36 Eten was dit keer eindelijk allemaal lekker & compleet , snelle bezorging.
3 dec 2022 om 22:46 Eten was koud, drinken was zonder prik en was al gedeeltelijke uit de beker gelekt. Bestellen is dus zonde van je geld je kan er beter zelf heen gaan.
3 dec 2022 om 20:35 Friet slap zoals altijd… misschien een speciale verpakking gebruiken voor de frietjes? (Voor bezorgingen)
3 dec 2022 om 19:02 Uur te laat bezorgd en alles was koud
3 dec 2022 om 17:21 Delivery time 90 mins and food was cold
2 dec 2022 om 20:41 Eten was koud
2 dec 2022 om 18:44 Na lange tijd was het weer naar wens!